יום שבת, 19 בספטמבר 2009

פוקצ'ות מקמח מלא

בהמשך ללחם מקמח מלא:
מאותו בצק אפשר להכין פוקצ'ות.
אחרי שהבצק תופח - יוצרים עיגולים, משטחים אותם ושמים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
מורחים בשמן זית, מפזרים מלח גס ועלי תבלין טריים מהגינה (רוזמרין, זעתר וכו')
נותנים לפוקצ'ות לנוח בזמן שהתנור מתחמם לחום בינוני גבוהה.
מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיבים.
מקררים על רשת (כדי שהתחתיות שלהם לא יזיעו)
אפשר לשמור במקפיא ולחמם שוב.

אין תגובות: