לחם בירה
4 כוסות קמח
1/4 כוס סוכר
2 כפות אבקת אפיה
כוס וחצי בירה לבנה
2 כפיות מלח
2 ביצים
אופן ההכנה:
לערבב קמח, אבקת אפיה, מלח וסוכר.
לערבב את הביצים לתוך הבירה ולהוסיף יחד לתערובת היבשה.
לערבב היטב (אם יש צורך, ללוש עם הידיים)
לשמן או לרפד בנייר אפיה תבנית מאורכת.
לשים את הבצק בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
תלוי בתנור שלכם, יכול לקחת בין 45 דקות לשעה.
הלחם מוכן כאשר נועצים פנימה שיפוד או קיסם והוא יוצא נקי והלחם שחום.
מיד מוצאים את הלחם על רשת ומקררים.
הולך נהדר עם חמאה והריבות שלי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה